26 лютого 2010 р.

Свої матеріали представляє учень 9 класу Брень Віктор

Презентація учнів 10 класу Павлика Тараса та Стасюка Романа

Відгуки учнів про тиждень біології та хімії

Своїми враженнями ділиться учень 10 класу Роман Стасюк:

Цього тижня у мене була можливісьть переглянути багато проектів, створених нашими учнями. Особливо для себе я виділив проект учениці 9-го класу Леськів Лілії, проект був за темою «Біорозмаїття». Цей проект зачепив багато проблем. Однією з них є браконьєрство. Саме через цю проблему багато біологічних видів підпадають вимиранню. Цей проект змусив мене замислитись і вже сьогодні та в майбутньому докласти зусиль по збереженню природи України. Але у кожному проекті є свої плюси і мінуси. Одним із мінусів цього проекту, на мою думку, є мала кількісьть слайдів, адже ніколи не буває забагато турботи про природу. Також значно виграв би цей проект, якщо б було більше ілюстрацій.
Але, все одно, проект залишається хорошим, адже відкриває нам очі на проблемні питання, підказує шляхи їх вирішення, змушує замислитись.

Фото вчителя біології СЗШ №77 м.Львова Тиховецької Роми Степанівни:
















24 лютого 2010 р.

Тиждень біології та хімії у нашій школі

Багато цікавого можна побачити під час проходження тижня біології та хімії у нашій школі, який триває зараз! Учні діляться один з одним цікавими матеріалами, проводяться різноманітні конкурси, вікторини. Тиховецька Рома Степанівна, Салаш Оксана Іванівна та Жолдак Володимир Орестович, вчителі хімії та біології, зробили все для того, щоби ці дні запам'яталися учням цікавими і захоплюючими!
На фото: стінгазети, які випустили учні 7-8 класів та захист матеріалів проектів старшокласників. Матеріали були зібрані на найрізноманітнішу тематику: захист природи та тварин, хімія у нашому житті, вплив ГМО на організм людини, побутові хімічні засоби та наше життя, спадковість, заповідник Асканія Нова, людський мозок та його можливості та, навіть, цікаве дослідження про вплив пива на організм людини:)















Семінар для вчителів математики

23 лютого у нашій школі відбувся семінар для вчителів математики Залізничного району м.Львова. Вчителі нашої школи поділилися досвідом викладання математики з використанням комп'ютерних технологій. Учні презентували матеріали, які були використані у роботі над проектами "Магія чисел" та "Симетрія у нашому житті" Вчителі мали можливість попрацювати в малих групах та обговорити проблеми ефективного викладання математики. У роботі семінару взяли участь директор школи Ольга Василівна, вчителі нашої школи Оксана Миколаївна, Оксана Анатоліївна, Галина Володимирівна, Віктор Януарович, заступник директора школи Данилевська Олена Леонідівна та інші вчителі. Проекти представляли учні 7-х класів та учениця 11-го класу Рогівська Ірина.






13 лютого 2010 р.

Після школи

Учні 2-х і 3-х класів чудово проводять свій вільний час на зимових прогулянках. Після навчання:

День св. Валентина

У п'ятницю, 12 лютого, учні нашої школи залюбки обмінювались "валентинками" і бажали один одному щастя, любові, щирості і кохання. Любов Петрівна Дудчак та Ольга Олегівна Болякова після уроків разом зі своїми учнями провели до дня Валентина свято, на якому учні мали можливість поспілкуватиь один з одним, поспівати пісень, потанцювати, взяти участь у цікавих конкурсах, отримати призи і, звичайно ж, обмінятися "валентинками":)
Всім бажаємо любові і щастя!







9 лютого 2010 р.

Ми розпочали!!! Ми продовжуємо!





















Учні 1-А класу у ІІ півріччі розпочали навчання за Програмою Інтел "1 учень - 1 комп'ютер". Задоволенню малюків не має меж, вони швидко здобувають знання не тільки з рідної мови, математики, образотворчого мистецтва, інших предметів загальноосвітніх дисциплін, а ще й поєднують своє навчання з формуванням основ комп'ютерної грамотності та інформаційної культури. Велика подяка адміністрації школи за підтримку експерименту та надання реальної допомоги у реалізації Програми: обладнано кабінет №5, де навчаються першокласники, бездротовим доступом до мережі Інтернет за допомогою технології WI-FI.
Інші учні початкових класів мають можливість брати участь у навчальних заняттях, які проводять досвіччені вчителі у комп'ютерних класах нашої школи ( кабінет №10 та кабінет №11)
Графік роботи комп'ютерних класів для початкової школи:
Понеділок: 3-Б клас ( класовод Ленець О.Т.) 13.30 - 14.15
Середа: 4-А клас ( класовод Болякова О.О.), 4-Б клас (класовод Дудчак Л.П.), 3-А клас ( класовод Шуліга У.Р.) 12.45 - 15.00
Четвер:1-Б клас ( класовод Гончаренко С.В.), 2-А клас ( класовод Шибунько Н.В.), 2- Б клас ( класовод Гудь В.В.) 14.00 - 14.45
Учні інших класів ( 4-6 класи) розпочали у січні роботу у Всеукраїнському проекті "Український Фен-шуй":
http://proekt77.blogspot.com/
З другої половини лютого буде сформована група для занять за Програмою "Шлях до успіху". Передбачена участь дітей початкової та середньої ланки.

Всім - успіхів і нових перемог! Робота триває...