28 квітня 2010 р.

Вивчаємо правила дорожнього руху

Старшокласники підготували для маленьких школярів цікаві  розповіді та поради щодо правил дорожнього руху та безпеки на дорогах. Дякуємо вчителю зарубіжної літератури Бойко Ірині Миколаївні, яка завітала до учнів початкових класів зі своїми учнями старших класів - юними інспекторами дорожнього руху.

Швидкісний набір тексту


В нашій школі відбувся чемпіонат із швидкісного набору тексту. Вашій увазі пропонується показовий виступ чемпіонки школи Гіндич Анни, учениці 9-Г класу. Зверніть особливу увагу на постановку рук Анни при друці. Це яскравий приклад правильного друку. Швидкість набору Анни складає 238 знаків за хвилину. Наші вітання! Це - чудовий результат!

25 квітня 2010 р.

Конкурс творчих робіт з комп'ютерних наук

21 квітня 2010 року відбувся міський Конкурс творчих робіт з комп'ютерних наук. Конкурсні роботи виконувалися у дистанційному режимі. Захист робіт відбувся у приміщенні НУ "Львівська політехніка". Від нашої школи свої роботи представляв учень 8-А класу Миколишин Максим. Його роботи "Виключення комп'ютеру голосом" та "Програмування руху робота" були відзначені журі як одні з найкращих і в номінації "Програмування" посіли ІІІ місце. Максим отримав цінний подарунок ( радіомишка) Вітаємо щиро Максима та бажаємо йому подальших успіхів!
   

21 квітня 2010 р.

Свято для учнів 1-5 класів

На цьому тижні відбулося свято, яке з учнями 1-х та 5-х класів підготувала вчитель іноземної мови Христина Зіновіївна Бігайло. Діти розповідали вірші, співали пісні, показали тетралізовані уривки та розіграли сценки. І все це англійською мовою!!!
Музичний супровід забезпечила Наталя Ярославівна Кузьменко.
Маленькі глядачі та батьки зустрічали учасників свята щирими оплесками.

13 квітня 2010 р.

Зустріч маленьких читачів з письменницею

В понеділок, 12 квітня, маленькі учні нашої школи мали можливість поспілкуватись з письменницею Оксаною Шмілик. Пані Оксана презентувала дітям свої книжки, прочитала вірші та поспілкувалась з першокласниками в теплій атмосфері любові до книжки та світу.

12 квітня 2010 р.

Шлях до успіху


Сьогодні, 12 квітня, розпочато роботу 2-ї групи за Програмою "Шлях до успіху" 12 учнів 4-х та 5-х класів будуть працювати протягом квітня і травня. бажаємо успіхів, цікавої роботи та високої результативності!

6 квітня 2010 р.

Вітаємо!

Вітаємо з Великодніми святами всіх учнів, батьків та вчителів нашої школи. Нехай Божа ласка охороняє нас і нашу школу, нехай з нами завжди будуть добро і радість!
Христос воскрес!
Воістину воскрес!
Анимация Пасха, анимационные картинки Пасха
Вітаємо!