27 грудня 2010 р.

Конкурс творчих робіт з інформатики

25 грудня 2010 року у НУ "Львівська політехніка"  відбувся конкурс творчих робіт з інформатики. Учень 10-А класу нашої школи Тарас Плюта взяв участь у цьому конкурсі.  Тарас представив свою роботу у PhotoShop, познайомився з роботами інших учасників, які надихнули його на цікаві  ідеї та дали поштовх для подальшої творчості.
 Проректор НУ "Львівська політехніка", професор Д.Федосюк, декан факультету Н.Шаховська та директор ІКНІ . професор М.Медиковський відкривають конкурс творчих робіт учнів.

 Тарас Плюта представляє свою роботу

 Глядачі  зацікавлено слухають Тараса

15 грудня 2010 р.

Запрошуємо до проекту!

У школах Львова триває карантин...

А незадовго до карантину учні 2-А класу розпочали свою роботу у Всеукраїнському проекті "Сила від хліба, хліб від землі..." Проект передбачає участь дітей від 2 до 6 класу. Учасники проекту ведуть свій блог, де діляться своїми спостереженнями, дослідженнями, запитаннями, загадками, міркуваннями. Нашими партнерами стали учні 2-Б класу НВК "Гроно" м.Львова, учні 4 класу СЗШ №52 м.Львова, учні 2-А класу СЗШ №12 м.Білої Церкви та учні 2 класу з м.Алчевська (Луганська область). Запрошуємо всіх відвідати наш блог, будемо раді вашим порадам та коментарям!