23 жовтня 2011 р.

Новини від шкільного парламенту

Створено блог шкільного парламенту. Тепер новини нашої школи можна  прочитати і там теж:) Чекаємо вас за посиланням: http://parlamentschool77.blogspot.com



21 жовтня 2011 р.

"Любіть Україну, всім серцем любіть"

У святі "Любіть Україну, всім серцем любіть" взяли участь учні 5-х класів. Були використані вірші, пісні про Україну. Діти віршами розповідали про національну символіку нашої держави - прапор, герб, гімн, а також про мову солов'їну, яка є милозвучною і красивою у піснях, легендах, прислів'ях українського народу. Згадувалось на святі про заробітчан, які у пошуках щастя їдуть за кордон, але свято пам'ятають про свою Батьківщину, про вишиту сорочку, яка передається з покоління в покоління. Учень 5-А класу Микуш Юрій заграв на музичному інструменті баяні "Карі очі, чорні брови" На святі були присутні директор школи Прокопишин О.В., вчителі, учні школи та батьки, які радо підспівували та аплодували учасникам свята. Після виступу заключне слово мала директор школи, яка подякувала усім учасникам-учням та вчителям: Золотушенко Н.Р., Кузьменко Н.Я., класному керівникові Лесь Л.В. та батькам, які прийшли підтримати своїх дітей за проведене свято. Усі учасники отримали після виступу невеличкі гостинці та подяку за активну участь у проведенні тижня суспільних наук.
   

Підготувала вчитель християнської етики 
Золотушенко Н.Р.

20 жовтня 2011 р.

Історичний турнір серед учнів 7-х класів

        

Підготував вчитель історії СЗШ №77
 Жигальцев Едуард Юрійович

Тиждень суспільних наук

З 17 по 21 жовтня у нашій школі проходить тиждень суспільних наук. Яскравими подіями стали історичні вікторини серед учнів 7-х та 8-х класів та свято "Любіть Україну, всім серцем любіть!" Команди 7-х та 8-х класів змагались за право називатись найрозумнішими, найерудованішими та найшвидкими у  конкурсах. Проводили вікторини вчителі історії Жигальцев Едуард Юрійович та Журавель Наталія Миколаївна, а свято у 5-му класі  - Золотушенко Наталія Ростиславівна.
 "Львів - це маленький Париж, -" такими словами розпочала вікторину  серед учнів 8-х класів.Наталія Миколаївна.  Учні 7-х класів показали глибокі знання та вміння у Історичному турнірі по середніх віках. На святі у 5-х класах спостерігались артистичність учнів, чітке декламування віршів та виконання пісень.Учасників змагань чекали різноманітні конкурси та спеціальні конкурси для капітанів команд. Історичні вікторини виявились дійсно цікавими, а результати - хорошими.
Підсумки такі:
Серед 7-х класів:
І місце - команда 7-А класу ("Знавці")
ІІ місце - команда 7-Б класу ("Аси")
Серед 8-х класів:
І місце - команда 8-А класу ("Юні краєзнавці")
ІІ місце - команда 8-Б класу ("Ми - львів'яни")
Вітаємо учасників історичних вікторин та бажаємо успіхів, наснаги у майбутніх конкурсах.

На фото учні 8-х класів:
виконання пісень "Найкраще місто на Землі - мій Львів"
фрагмент сценки "Данило - князь Галицький"
       


Допис підготувала вчитель історії СЗШ №77 м.Львова 
Наталія Миколаївна Журавель

15 жовтня 2011 р.

Вас вітає 4-А клас:)

У рамках проведення тижня початкової школи 4-А клас продемонстрував свої досягнення і таланти. 13 жовтня була  проведена інтелектуальна гра "Ерудит", де учні, об'єднані у команди, змагались у тому, хто краще знає матеріал предметів початкової школи, мали можливість продемонструвати нетрадиційні розв'язки різноманітних задач та завдань.  Підготували цей захід класний керівник 4-А класу Шибунько Наталя Василівна та вчитель рідної мови Онишкевич Ганна Володимирівна.
   
14 жовтня учні 4-А класу знову порадували нашу школу своїми здібностями і талантами. На цей раз вони виступили з театралізованою виставою "Стежинка до життя" Казкова подорож учениці Надійки у пошуках того, що є найголовнішим  у її шкільному житті, супроводжувалася і віршами, і піснями, і зустрічами з цікавими героями. Велика подяка вчителям, які допомогли учням здійснити цю цікаву подорож: класному керівнику 4-А класу Наталі Василівні Шибунько,  вчителю української мови Ользі Тарасівні Ленець та вчителю музики Наталі Ярославівні Кузьменко. Побажаємо учням та вчителям успіхів та цікавих заходів у шкільному житті.
      

14 жовтня 2011 р.

Семінар-практикум для вчителів початкових класів м.Львова

13 жовтня у нашій школі відбувся семінар-практикум для вчителів початкових класів на тему:"Використання інформаційно-комунікативних технологій з метою розвитку навичок мислення високого рівня молодшого школяра" Семінар відвідала методист з початкового навчання НМЦО м.Львова п. Ольга Іванівна Зелінська та близько 40 вчителів початкових класів Львова. У вступному слові директор школи п.Ольга Василівна Прокопишин наголосила, що застосування ІКТ разом із поглибленим вивченням економіки є родзинкою нашої школи, і багато вчителів скеровують свої зусилля на те, щоб інтегрувати саме з тими предметами загальноосвітні дисціпліни. У нашій школі склалися уже багаторічні традиції з такого напрямку освтіи. Вчителі, які виступали під час семінару, показали учнівські роботи у проектній діяльності, методичні розробки, дидактичний матеріал. Світлана Вадимівна Гончаренко розказала про економічний напрямок освіти молодшого школяра, Тетяна Георгіївна Орлова виступила з презентаціями освтініх ініціатив Інтел, запропонувала колегам спробувати попрацювати за шкільними нетбуками. Підвела підсумки семінару заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Миколаївна Кисельова.




12 жовтня 2011 р.

Співають наші маленькі першокласники!


Тиждень початкової школи продовжується

Сьогодні, 12 жовтня, першокласники нашої школи виступили перед своїми однокласниками, батьками та вчителями на перших шкільних ранках. Вітаємо їх з цією подією і бажаємо веселого, захоплюючого і щасливого шкільного життя у майбутньому!
Розпочали  учні 1-Б класу. Разом із своєю вчителькою Оксаною Миколаївною Жупник малюки підготували осіннє свято. Допомагала їм Наталя Ярославівна Кузьменко, вчитель музики, керівник хореографічного гуртка Наталя Павлівна Ольшанська та старшокласники.

      
Затамувавши подих, дивились батьки та учні на виступ учнів 1-А класу, які показали підготовлену театралізовану виставу "Ходить гарбуз по городу". І співали, і віршики читали, і танцювали. Підготувала таке чудове свято разом їз своїми вихованцями класний керівник 1-А класу Уляна Романівна Шуліга.
   
  
У кінці шкільного дня  4-Б клас гостинно запросив до себе на КВК "Україна, гордосте моя" батьків, вчителів та інших учнів. Учні продемонстрували вміння змагатися дружньо, знання про нашу Батьківщину, любов до рідного краю. Учні виготовили свої маленькі власні книжечки про Україну. Підготувала захід класний керівник 4-Б класу Віта Вікторівна Гудь.