24 грудня 2011 р.

Ділимось досвідом

У грудні в нашій школі відбувся семінар для директорів шкіл Залізничного району м.Львова "Робота на результат як складова частина управлінської діяльності".
Адміністрація школи, вчителі та учні поділилися своїми здобутками, поспілкувалися із учасниками семінару, обговорили результати окремих видів діяльності школи. Гості нашої школи мали можливість подивитись виступ шкільного ансамблю "Подоляночка" (керівник Наталя Павлівна Ольшанська), поспілкуватись з редколегіями газет "Сьогодення" та "Хвилинка" (опікуються шкільними газетами вчителі світової літератури Дітчук Олена Олександрівна та Бойко Ірина Миколаївна). Старшокласники Павлик Тарас та Роман Стасюк виступили з презентацією про досягнення вчителів нашої школи. Шестикласники Бойко Володимир та Чущак Андрій (вчитель Гаврилюк Олександра Олексіївна) запропонували гостям семінару економічну задачу та розказали, як проходять в нашій школі уроки економіки. Малюки 2-го класу Глава Маркіян та Лабай Юля розповіли про те, як вони працюють за шкільними нетбуками та про участь у Всеукраїнському телекомунікаційному проекті "Сила від хліба, хліб від землі..."



Під час семінару:









Редколегія шкільної газети "Хвилинка":









Юля Лабай та Глава Маркіян








Бойко Володимир та Чущак Андрій разом з Олександрою Олексіївною








Павлик Тарас та Стасюк Роман

22 грудня 2011 р.

21 грудня 2011 р.

Шкільна бібіліотека для учасників проекту "Іграшкова країна"

 Продовжується робота у всеукраїнському мережевому проекті для учнів молодшого шкільного  віку "Іграшкова країна". Ірина Вікторівна Молочій, наш шкільний бібліотекар, підготувала для учасників проекту надзвичайно цікавий матеріал. У вівторок, 20 грудня,  третьокласники мали можливість дізнатись про те, які літературні герої дитячих книжок перетворилися у справжні іграшки, і навпаки, як іграшки стали літературними  персонажами. Цікаві запитання, бесіда, розповіді - все це було дуже корисним для учнів. Сподіваємось, що невдовзі вони поділяться своїми враженнями про прочитані книжки зі своїми друзями, які теж беруть участь у цьому проекті.

Більше фото можна побачити у блозі проекту "Іграшкова країна"

19 грудня 2011 р.

"Ой, хто-хто Миколая любить..."

Сьогодні всі малюки очікують подарунки від св.Миколая, готуються зустріти Новий рік радісно, з побажаннями добра і щастя.
Для учнів молодших класів до Дня св.Миколая шестикласники підготували невеличку святкову виставу. Дякуємо щиро учням 6-А класу та  вчителю світової літератури Ірині Миколаївні Бойко за цей подарунок для своїх маленьких друзів.
  
А учні третіх класів отримали подарунки від своїх друзів  із НВК "Гроно", виготовлені своїми руками. Це було надзвичайно приємно. Подробиці про цю подію читайте у блозі проекту "Іграшкова країна".