14 вересня 2014 р.

ПІДТРИМАЄМО АРМІЮ!!!

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади полку Високомобільних десантних військ Львова, що героїчно воювали у зоні АТО, звернулися до керівників, службовців, підприємців, благодійників, справжніх патріотів і небайдужих громадян України з проханням допомогти придбати необхідне спорядження.  Учні нашої школи , вболіваючи за наших солдатів в зоні АТО, вирішили підтримати їх всіма можливими способами. За ініціативою учнівського парламенту було зібрано кошти на підтримку воїнів 80-ї бригади м.Львова. Діти, батьки та вчителі зібрали 1750 грн.!!!
Гроші відвезли в скриньку на радіо “Львівська хвиля”.  Фалалєєва Таня та Шмагала Оксана (9-А) пояснили журналістці нашу громадянську позицію (на фото).



Учні нашої школи вирішили підтримати бійців, що воюють в зоні АТО, не тільки грошима, але й теплом своїх сердець. Діти з 5-7 класів намалювали малюнки на підтримку наших  воїнів. На зворотному боці юні художники написали теплі слова нашим захисникам. А вчителька малювання Світлана Богданівна передала їх в зону АТО.
 

Малюнок Кавійчик Марти, 7-Б