14 вересня 2014 р.

УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!

З 1 по 17 вересня в усіх школах нашої країни проходить всеукраїнська акція «Увага! Діти на дорозі!» Мета її – нагадати учням правила безпечної поведінки на дорозі, повторити правила дорожнього руху, пригадати безпечний шлях до школи.
Долучився до акції і наш учнівський парламент. За ініціативи Парламенту та силами членів учнівського парламенту, Юними інспекторами руху, було проведено цілу низку заходів.
Юні інспектори руху Фалалєєва Таня, Станицька Аня, Цап Марта, Ковалишин Артур (9-А) та Сойка Каріна (5-Б) – до речі, вона була абсолютним переможцем минулорічної вікторини на знання правил дорожнього руху – провели для учнів 2-4 класів інтерактивну гру «Твоя безпека у твоїх руках, пішоходе!» Варто назвати переможців цієї гри:
Мисак Вероніка, 2-Б
Гижа Дмитро, 2-Б
Ковалишин Давид, 3-А
Ошуст Юрій, 3-А
Олексюк Віталій, 3-А
Кокоцька Злата, 3-А
Кушков Макар, 3-Б
Бекар Владислав, 3-Б
Колотко Анастасія, 3-Б
Цісарук В’ячеслав, 3-Б
Шмігель Віолетта, 4-А
Лазорко Софія, 4-А
Кузьмич Марта, 4-Б
Король Діана, 4-Б
Левус Христина, 4-Б
Крім того, учні 1-2 класів подивились аматорський фільм про безпечну поведінку на дорозі, що його зняли члени редколегії шкільної газети «Хвилинка».
Учні 2-9 класів, повторюючи правила дорожнього руху, написали казки, оповідання та листи до водія. Їх вміщено у цьому випуску нашої газети.
А ще учні малювали малюнки та плакати, присвячені безпеці дітей та дорослих на дорозі. Назвемо авторів кращих робіт.
Мисак Вероніка, 2-Б
Лесько Вероніка, 2-Б
Щербін соломія, 3-А
Бекар Влад, 3-Б
Левус Христина, 4-Б
Смірнова Аліна, 5-А
Хом’як Вероніка, 5-А
Лехновський Влад, 5-Б
Попович Анна, 5-Б
Потурай Андріана, 5-Б
Фарманян Максим, 5-Б
Падковська Андріана, 7-А
Пархут Адам, 7-А
Корабльова Анна, 7-А
Когут Роксолана, 7-А
Голобок Аліна, 7-Б
Дунець Віктор, 7-Б
Лисишин Анжеліка, 7-Б
Струсінська Діана, 7-Б
Швець Назар, 7-Б
Станицька Анна, 9-А
Курбанов Ігор, 9-Б
Костюк Віра, 9-Б
А учні 4-А класу разом з Уляною Романівною виконали “потяг  правил дорожнього руху”.
Крім того, всім переможцям вікторини було подаровано власноруч зроблені ЮІР ігри з правилами дорожнього руху. На фото ви можете побачити учнів 2-Б класу, які із задоволенням грали в гру на перерві.
   
Юні інспектори руху та переможці вікторини
Учні 2-Б класу грають у дорожнє лото

Учні 4-А класу з "потягом правил безпечної поведінки на дорозі"
А найцікавішою подією цієї акції стало знімання аматорського фільму «Як Вовчик та Їжачок правила дорожнього руху вивчали». Головні ролі (лінивого незнайка Вовчика, обізнаного та обережного Їжачка, пильної Сови та строгого міліціонера-Лева) виконували ляльки та ляльководи Рогожнікова Катя, Фалалєєва Таня, Станицька Аня та Ковалишин Артур (9-А) кл. Були в фільмі і актори-дітиї. Їх роль блискуче виконали учні 5-Б класу. Операторами були Панченко Лоліта та Деблюк Уляна (9-А). Величезна подяка Наталі Ярославівні Кузьменко за підготовку виступу хору юних знавців правил дорожнього руху!!!