10 січня 2016 р.

ЗИМОВА КАЗКА

22 грудня  в школу завітала зимова казка. Вірніше, аж дві казки: “Пані Метелиця” братів Грімм та “Дванадцять місяців” С.Маршака. Ці казки інсценували та показали учням 2-х класів учні 6-А та 6-Б класів.
Учні 6-Б класу підготували “Пані Метелицю”. Роль доброї та працьовитої дівчини виконала Шпак Настя, а лінивої та вредної — Сойка Каріна. Злу мачуху втілила на сцені Савечко Настя. Роль зимової чарівниці дісталась Петровій Інні. Ведучим був Сковрон Андрій. Глядачі були просто в захваті від чудової гри юних акторів.
6-А клас виконував “12 місяців”. Маленька Королева (Телішевська Віка) була дуже переконливою: не хотіла вчитись, мучила свою фрейліну, прагнула змінити закони природи, на що мудра вихователька (Хом'як Вероніка) відповідала, що квітню перед січнем не бувати… І Канцлер (Палій Олексій) з цим погоджувався. А от зла Мачуха (Рокета Віка) та її лінива та зажерлива Дочка (Перехрест Катя) так прагнули отримати кошик золота, що вигнали морозної ночі 31 грудня в ліс за пролісками роботящу та беззахисну Падчерку (Зайшлу Соломію).  Ця зворушлива історія дуже розчулила глядачів.
Всі актори показали, які вони талановиті та захоплені театром.
Хочеться подякувати дівчатам 10-А класу Сковрон Христині та Костів Мар'яні за те, що поставили казку “12 місців”, вони спробували себе у професії режисера, звукооператора, костюмера. Казку "Пані Метелиця" пставила Ірина Миколаївна.
Мандрівка в зимову казку сподобалась і глядачам, і виконавцям.