21 лютого 2016 р.

Концерт пам'яті КУЗЬМИ СКРЯБІНА

16 лютого 2016 року у нас в школі був концерт на честь пам'яті Андрія Кузьменка (соліста групи "Скрябін"). На концерті співали його пісні, розказували про його життя.
Ініціаторами концерту був шкільний парламент. Все було цікаво, адже дівчата співали дуже гарно. Підготувала концерт Сковрон Христина, учениця 10-а класу, а пісні виконували Лазорко Софія (5-А), Кузик Анжеліка та Вислоцька Анастасія (6-А), Зубик Ірина та Вільчинська Марія (8-А), Савечка Христина (8-Б), Сковрон Христина, Цимбаліста Христина (11-А).
І справді, дуже хорошою ідеєю було зробити такий концерт, адже Кузьма був такою людиною, яких зараз дуже мало: його пісні були наповнені дуже глибоким змістом.
Андрій Кузьменко за своє недовге життя встиг зробити немало. Він підтримував людей на Майдані, допомагав воїнам АТО.
Він був доброю і щирою людиною, яка не боялася сказати правду в лице.
Недарма кажуть, що смерть забирає від нас найкращих і ми не в силах цього змінити. Андрій Кузьменко назавжди залишиться в наших серцях.
Левус Христина, 5-Б
  

 

 

НА КРИЛАХ ВАЛЬСУ

Вальс - це самий чарівний та зворушливий танець. Думаю, що кожна дівчина хотіла би опинитись на балу та закружляти у вирі вальсу.
Таку можливість отримала всі бажаючі, хто взяв участь у конкурсі на краще виконання вальсу, який проходив у нашій школі. Конкурс було присвячено Дню святого Валентина (проходив він 15 лютого).
Бажаючих виявилась багато – аж 17 пар (правда, лише учні 5-8 класів). Усі пари дуже старалися, вальс танцювали на  ура! І я повністю згідна з рішенням суддів, звісно і були моменти, коли збивалися, або забували рухи, але це не заважало насолоджуватися молодими талантами.
Надіюся, наступного разу у конкурсі будуть приймати участь більше пар, пари, які приймали участь і у цьому році, стануть більшими професіоналами, підвищать рівень своєї майстерності, може, хтось навіть знайде своє покликання у танцях та розкриє свій талант у вирі вальсу.
Конкурс проходив у 2 тури: у першому відібрали пари, що найбільш вдало виконали композиції. У іі турі визначились переможці. Отже,
І місце посіли Паховчишин Діана – Костів Андрій (7-Б) та Зубик Ірина – Грицків Ростислав (8-А)
ІІ місце розділили Шмігель Віолетта – Копитко Юрій (5-А) та Кузик Анжеліка – Палій Олексій (6-А)
ІІІ місце підкорилось таким парам: Ортлер Ярина – Боровий Андрій (5-Б) та Максимів Діана – Давида Юрій (6-Б)
Учнівський Парламент дякує дівчатам, що допомогли підготувати пари до конкурсу: Кагуй Наді, Копитко Юлі (9-А), Юськевич Ірі, Костів Мар’яні, Дудчак Марті, Сковрон Христині (10-А)
  Матвіїв Олександра, 6-А
   

 

   
 ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ

18 лютого 2016 р.

Літературні читання до ювілею Лесі Українки

У лютому 2016 року украаїнці відзначають 145 років з дня народження Лесі Українки.
Винятково велике значення творчості Лесі Українки в історії української літератури полягає в тому, що вона збагатила українську поезію новими темами й мотивами; досконало володіючи українським словом. Леся Українка стала в авангарді творчих сил, що виводили українську літературу на широку арену світової літератури.Учні початкових класів нашої школи взяли участь у літературних читаннях, приурочених до ювілею видатної  української поетеси Лесі Українки. Діти підготували та прочитали напам'ять вірші, дізналися  під час підготовки до читань про  непростий життєвий шлях поетеси. Журі відзначило високий рівень підготовки учнів до літературних читань та нагородило учасників почесними грамотами.
     




















14 лютого 2016 р.

ОБЕРЕЖНО: ГРИП!

Закінчився карантин, проте загроза захворювання на грип не зникла. Тому учнівський Парламент вирішив провести роз'яснювальну роботу з учнями початкової школи та в доступній формі розповісти про симптоми грипу та запобіжні заходи проти цієї небезпечної хвороби. Учениці 10-А класу Юськевич Іра та Дудчак Марта написали казки про грип  та разом з Сковрон Христиною почитали їх діточкам, показали фільм та провели вікторину (на фото).
А малеча намалювала малюнки про те, як не захворіти на грип.
Кращими визнано малюнки таких учнів: Циганов Сергій (2-А), Мисак Вероніка (3-Б), Лесько Вероніка (3-Б), Потурай Соломія (1-Б), Дацко Дарина (1-Б). 
Також відзначено малюнки таких учнів: Завишнюк Максим (2-Б), Левицька Саша (2-А), Стефанишин Анастасія (3-Б).