28 травня 2016 р.

Свято останнього дзвоника

27 травня на шкільному подвір'ї пролунав останній дзвоник у цьому навчальному році. Для більшості учнів це означає, що розпочались літні канікули. Бажаємо нашим дітям набратися за ці три літні місяці здоров'я, сил та наснаги, щоби наступний навчальний рік був успішним. А для випускників 11 класу цей дзвоник був останнім у їхньому шкільному житті. Попереду - доросле життя, нові зустрічі, сподівання, надії та радісні роки студентства, вибір професії та інші цікаві події.  Бажаємо вам  щасливої життєвої дороги, успіхів, щастя!!!

Хай радість Вам життя дарує,
Щоб посміхались ви весь час,
Любов і злагода панує,
Й достаток повниться щораз,
Щоб Ви добра мали багато,
А доля квітла, наче сад,
І щоб на Вас із неба падав
Лише щасливий зорепад!









26 травня 2016 р.

Прощавай, початкова школа!

Сьогодні учні 4-х класів прощались з початковою школою. В актовому залі  зібрались учні, вчителі  та батьки випускників. Діти говорили слова вдячності всім, хто долучився до їхнього виховання та навчання у ці чотири роки. Теплі слова від дітей  почули батьки, вчителі, друзі. Під час свята учні дізнались  про те, хто стане наступним класним керівником у їхньому шкільному житті. Наталя Василівна Шибунько передала свій клас вчителю економіки Марті Олександрівні Горішній, а Віта Вікторівна Гудь передала класне керівництво вчителю хімії Оксані Іванівні Салаш. Директор школи Ольга Василівна нагородила  найкращих учнів Похвальними листами.  Під час свята діти співали зворушливі пісні про Україну, рідну хату та улюблену школу. А після ніжного вальсу пролунав останній дзвоник для учнів четвертих класів у  початковій школі. Успіхів всім майбутнім п'ятикласникам у подальшому шкільному житті!




















11 травня 2016 р.

Про підсумки методичної роботи за 2010-2011 н.р.

11 травня у СЗШ №77 м.Львова відбулась педагогічна рада школи, під час якої голови методичних об'єднань школи звітували про роботу предметних кафедр у 2010-2011 н.р.
Виступили: вчитель біології Тиховецька Рома Степанівна, вчитель української мови та літератури Семенишин Віра Федорівна, вчитель англійської мови Шумбасова Тетяна Леонідівна, вчитель початкових класів Орлова Тетяна Георгіївна, вчитель світової культури Гайдай Світлана Миколаївна, вчитель математики Онищак Оксана Миколаївна, вчитель історії Жигальцев Едуард Юрійович, вчитель трудового навчання Махінько Ольга Кирівна
Директор школи Ольга Василівна Прокопишин висловила щиру подяку творчим педагогам нашої школи, вчителі обговорили напрямки роботи на наступний навчальний рік. Кращим учителям школи були вручені грамоти обласного управління освіти Львівської області та міського управління освіти м.Львова.
Під час педради:

















8 травня 2016 р.

ПЕРЕМОГА У ХІХ МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ ШКІЛЬНИХ МЕДІА

І знову цвітуть каштани та акації! І знову (ЗНОВУ!) ми стали переможцями Міжнародного конкурсу шкільних медіа, що проводиться в Миколаївському коледжі преси та телебачення. І наша редакція знову виїхала до Миколаєва на нагородження., адже ми стали переможцями у номінації "КРАЩА ГАЗЕТА ЗА ЗМІСТОМ". Як повідомили у прес-релізі, на конкурс було подано більш ніж 1800 медіа. І ми -- серед переможців! 
Цього року нашу газету випала честь представляти таким юнкорам: Гаврилів Роман (6-А), Потурай Андріана, Савечко Анастасія (6-Б). З ними поїхала й Ірина Миколаївна. Урочистості тривали три дні: 28-30 квітня 2016 р.
Пропонуємо вашій увазі репортаж-звіт