30 листопада 2016 р.

Відкритий урок у 1-А класі

Сьогодні з учнями 1-А класу (класний керівник Шибунько Наталія Василівна) проведено урок математики «Прощання з осінню».
В процесі гри діти закріплювали обчислювальні навички, удосконалювали вміння порівнювати числа, працювати з лічильним матеріалом. Вдало дібраний мультимедійний супровід сприяв ефективному проведенню уроку та підсилював інтерес учнів до навчання.
Вчитель добре продумала форми та методи роботи. Окрім програмового матеріалу працювала над розвитком пам’яті, уваги, критичного мислення.
Дякуємо вчителю та учням за творчу працю!







                   


"СУРМИ ЗВИТЯГИ" НАГОРОДЖЕННЯ

От і віддзвеніли у місті Лева «Сурми звитяги», Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль мистецтв. Яких тільки талантів не було на фестивалі: і хоровий спів, і сольні вокальні виступи, і танці.  А 28 листопада відбулось довгоочікуване нагородження переможців. В Оперному театрі ім.С.Крушельницької зібралась найталановитіша молодь України. Отримала заслужену нагороду і учениця 6-А класу нашої школи Лазорко Софія. Вона стала дипломантом фестивалю в номінації «Авторська пісня». Наша юна зірочка сама склала вірш та написала музику, за що й була нагороджена дипломом та медаллю. Готувала Софійку вчитель музики Кузьменко Н.Я.



Учні 4-А класу запрошують на свято

Дорогі батьки,  шановна адміністрація нашої школи, вчителі, всі друзі нашого класу!
4-А  запрошує вас на свято "Так люблю той Львів, що бракує ми слів!"
Якщо хочете почути  історію про старого Лева, який закликав на допомогу своїх друзів, проїхатися вуличками Львова стареньким трамваєм, поласувати львівськими смаколиками, тоді приходьте до нашої школи у п'ятницю, 2 грудня о 12.00
Будемо раді бачити всіх!

29 листопада 2016 р.

ЕКОЛОГІЧНЕ СВЯТО "УМІЙТЕ, ДІТИ, ПРИРОДУ ЛЮБИТИ!"

29 листопада в учнів 2-В класу відбулося екологічне свято "Умійте, діти, природу любити", під час якого учні збагатили свої знання про природу рідного краю, навчилися дбати про чистоту довкілля.                       
                                                   
  
    

    

      

         



Висловлюємо подяку вчителю музичного мистецтва Кузьменко Наталії Ярославівні за музичний супровід та використання мультимедійних технологій.

Подяки



Урок біології у 8-Б класі

У 8-Б класі пройшов урок на тему 
"Серцево-судинні хвороби та їх профілактика. 
Демонстрування вимірювання артеріального тиску."
На урок були запрошені лікар школи та шкільна медсестра, які пояснили важливість вміння вимірювати артеріальний тиск для правильного встановлення діагнозу.  Діти мали можливість поспілкуватись із медперсоналом школи. Навчились  на практиці користуватись приладом для вимірювання артеріального тиску. Отримали інформацію про найпоширеніші захворювання серцево-судинної системи та їх профілактику.
Допис підготувала Тиховецька Р. С.

 


 

 

 

 

28 листопада 2016 р.

Наше рідне місто Львів


24 листопада у 3-А класі відбулось родинне свято: «Наше рідне місто Львів". Цьому передувала чимала робота: учні малювали малюнки, побували на екскурсії рідним містом, дивились презентацію на тему "Моє рідне місто"... Усі учні не тільки залюбки брали участь у святі, а й почувалися справжніми артистами. Дякуємо батькам за чудові костюми та організацію незабутнього свята.