9 лютого 2010 р.

Ми розпочали!!! Ми продовжуємо!





















Учні 1-А класу у ІІ півріччі розпочали навчання за Програмою Інтел "1 учень - 1 комп'ютер". Задоволенню малюків не має меж, вони швидко здобувають знання не тільки з рідної мови, математики, образотворчого мистецтва, інших предметів загальноосвітніх дисциплін, а ще й поєднують своє навчання з формуванням основ комп'ютерної грамотності та інформаційної культури. Велика подяка адміністрації школи за підтримку експерименту та надання реальної допомоги у реалізації Програми: обладнано кабінет №5, де навчаються першокласники, бездротовим доступом до мережі Інтернет за допомогою технології WI-FI.
Інші учні початкових класів мають можливість брати участь у навчальних заняттях, які проводять досвіччені вчителі у комп'ютерних класах нашої школи ( кабінет №10 та кабінет №11)
Графік роботи комп'ютерних класів для початкової школи:
Понеділок: 3-Б клас ( класовод Ленець О.Т.) 13.30 - 14.15
Середа: 4-А клас ( класовод Болякова О.О.), 4-Б клас (класовод Дудчак Л.П.), 3-А клас ( класовод Шуліга У.Р.) 12.45 - 15.00
Четвер:1-Б клас ( класовод Гончаренко С.В.), 2-А клас ( класовод Шибунько Н.В.), 2- Б клас ( класовод Гудь В.В.) 14.00 - 14.45
Учні інших класів ( 4-6 класи) розпочали у січні роботу у Всеукраїнському проекті "Український Фен-шуй":
http://proekt77.blogspot.com/
З другої половини лютого буде сформована група для занять за Програмою "Шлях до успіху". Передбачена участь дітей початкової та середньої ланки.

Всім - успіхів і нових перемог! Робота триває...