5 квітня 2011 р.

Повідомлення для учнів 10-х класів


Дорогі друзі!
Під час літньої практики у нашій школі буде запроваджено новий курс "Комп'ютери і підприємництво" Цей курс є складовою Програми "Шлях до успіху".
Курс, як і попередні, дає можливість учням набути та вдосконалити свої навички з комп'ютерної грамотності, критичного мислення та співпраці. Проте він спрямований на те, щоб ознайомити учасників з принципами й підходами підприємницької діяльності. Курс розраховано на більш старших учнів, віком не менше 13 років, оптимально - для 16-25-річних молодих людей.
Всі заняття пов'язані між собою, і кожне наступне базується на навичках, отриманих на попередньому занятті. Таким чином, по ходу курсу учні будуть шукати та розробляти бізнес-ідею, а також досліджуватимуть різноманітні аспекти, що допоможуть розпочати успішний бізнес. На кінець курсу учні розроблять бізнес план та презентують його громаді.

Цей курс розраховано на 36 годин, тобто 18 2-годинних занять (два попередні курси мають на дві години менше). І крім того, учням іноді доведеться працювати самостійно, наприклад, потрібно буде виконати дослідження між заняттями і учні будуть презентувати результати своїх досліджень на наступному занятті.
Велика частина приділяється роботі у мережі інтернет і, зокрема, з використанням технологій ВЕБ 2.0
По закінченні цього курсу учні отримають іменний сертифікат.
Якщо це повідомлення зацікавило вас, дорогі десятикласники, то заповніть, будь ласка спеціальну форму, яка допоможе вам зареєструватись на участь у курсі.

Тренер Програми "Шлях до успіху" Тетяна Орлова