10 квітня 2012 р.

Тиждень духовного виховання

   З 2 квітня по 6 квітня у середній загальноосвітній школі № 77 м. Львова відбувся Тиждень духовного виховання.
   Учнями  4-9 класів були оформлені тематичні, змістовні стіннівки. Всі роботи учнів були представлені на огляд усім учням та вчителям нашої школи.
   У бібліотеці школи була оформлена виставка книг духовного напрямку. Після перегляду книжкової виставки, учні школи мали можливість взяти книги для більш детального ознайомлення.
   З учнями 5-Б класу вчителем християнської етики Золотушенко Наталією Ростиславівною був проведений урок на тему "Дві головні заповіді любові", де учні працювали в групах та з текстом Святого Письма.
    В приміщенні шкільної бібліотеки був проведений конкурс читців духовної поезії "Відчини своє серце добру" між учнями 5-6 класів. Представленому журі  (вч. зарубіжної літератури Бойко І.М., вч. християнської етики Онишкевич Г.В., бібліотекар школи Молочій І.В.) та глядачам, учасники конкурсу, а їх було чимало,читали та декламували вірші.
   Також в бібліотеці був проведений диспут між учнями 9-х класів на тему: "Відповідальність за життя. Евтаназія - милосердя чи злочин?". Учасники диспуту умовно поділились на дві команди "за" та "проти", наводили аргументи своєї думки, намагаючись переконати своїх опонентів у своїй правоті.
   Після завершення Тижня духовного виховання учасники-переможці конкурсу читців духовної поезії "Відчини своє серце добру" були нагороджені грамотами, а саме: серед 5-х класів - 1 місце, учениця 5-Б класу Кожух Іванна; 2-місце, учениця 5-Б класу Білик Неля; 2 місце, учень 5-А класу Чущак Тарас; серед 6-х класів - 2  місце, учениця 6-Б класу  Максимів Христина; 2 місце, учениця 6-Б класу Костюк Віра; 3 місце, учениця 6-А класу Фалалєєва Тетяна.
   За активну участь у Тижні духовного виховання отримали подяки: учні 9-Б та 9-В класів за участь у диспуті "Відповідальність за життя. Евтаназія - милосердя чи злочин?" та учні 5-А класу за творчий підхід в оформленні стіннівки "Христос - син Бога"; учні 6-А класу за творчий підхід в оформленні стіннівки "Смертні гріхи людей"; учні 9-Б класу за творчий підхід в оформленні стіннівки "Пасха".
   Готувала дітей та провела Тиждень духовного виховання вчитель християнської етики Золотушенко Наталія Ростиславівна та допомагала бібліотекар школи Молочій Ірина Вікторівна.
b