18 листопада 2012 р.

Тиждень початкової школи

З  12 по 16 листопада у нашій школі пройшов тиждень початкової школи. Відбулося багато цікавих уроків, виховних заходів, зустрічей. Розпочався тиждень відкритим уроком у 2-А класі, який провела Ганна Володимирівна Онишкевич. На уроці читання учні  говорили про цінність хліба та читали твори Павла Тичини, Тамари Коломієць.

 


У той же день, 12 листопада, для своїх колег провела майстер-клас голова методичного об'єднання, класовод 4-А класу Тетяна Георгіївна Орлова на тему "Формуюче оцінювання під час використання методу проектів" Вчителі обговорили особливості такого оцінювання учнів, яке б сприяло розвитку та підвищенню цікавості до навчання молодших школярів.

Під час цього тематичного тижня було проведено багато цікавих вікторин, конкурсів, змагань, уроків, побудованих за принципом групової роботи, тощо.
Під час уроку з курсу "Я і Україна" у 4-А класі:


Ольга Олегівна Болякова провела у 3-А класі 14 листопада відкритий урок рідної мови на тему  «Розрізнення слів із коренями, що звучать однаково, але мають різне значення». Під час уроку вчитель використовувала можливості інформаційних технологій, диференційований підхід до побудови завдань для учнів.
 
Ганна Володимирівна Онишкевич 14 листопада провела відкритий урок рідної мови на тему: "Зв'язок слів у реченні за питаннями" для учнів 2-го класу. На уроці панувала доброзичлива, робоча атмосфера.
У той же день Світлана Вадимівна Гончаренко разом із учнями 4-Б класу запросили батьків на шкільне свято "Моя сім'я" Зворушливі вірші, сценки, пісні  були присв'ячені близьким та рідним учнів.
  
15 листопада Наталя Василівна Шибунько провела з учнями 1-А класу відкритий урок-казку  на тему  "Лисичка та Журавель". Маленькі першокласники активно  читали, переказували, розповідали, ділилися своїми думками під час уроку.

 

До учнів 1-Б класу теж завітала казка. Але на цей раз казка була математична. Провела урок математики зі своїми учнями Віта Вікторівна Гудь. На уроці учні закріпляли вивчений матеріал, обчислювали вирази на додавання та віднімання.
  

   "Хочеш цікаво жити - треба з книжкою дружити" - так називається свято, на яке запросили учні 3-Б класу разом із своїм класним керівником Любов'ю Петрівною Дудчак батьків та інших гостей. Свято відбулось 15 листопада.
   
16 листопада запросили на свій урок природознавства учні 2-А класу. Уляна Романівна Шуліга провела для своїх учнів урок про тваринний світ  з використанням інтерактивних  ігрових технологій. На уроці учні були активними, творчими, старанними.
  

 Алла Іванівна Балюк провела з учнями 3-Б класу відкритий урок рідної мови на тему:
"Чергування [о], [е], [и] в корені слова." Учні працювали активно та творчо.

 

Родинне свято "Рідна мова" відбулосяь у 3-А класі. Ольга Олегівна Болякова разом із своїми вихованцями говорили про цінність рідної мови, красу української мови, про збереження родинних традицій українців та наполегливість і старанність при вивченні рідної мови.

 
Завершували тиждень учні 2-Б класу.  
Оксана Миколаївна Жупник підготувала разом з дітьми свято "Ой, роде наш красний".  Під час свята панувала затишна, сімейна атмосфера. Учні співали пісні, читали вірші та разом із керівником хореографічного гуртка Наталією Павлівною Ольшанською підготували народні танці. Батьки  тепло посміхались та   аплодували своїм  талановитим дітям.

   

Учні, батьки та вчителі початкових класів висловлюють щиру подяку  вчителю музики Наталі Ярославівні Кузьменко та шкільному бібліотекарю Ірині Вікторівні Молочій за допомогу у проведенні виховних заходів під час тижня початкової школи.