27 березня 2012 р.

Районний етап конкурсу навчальних проектів за Програмою Інтел "Навчання для майбутнього"

26 березня учні нашої школи представляли свої роботи на конкурсі навчальних проектів Залізничного району. Нашу школу представляли три проекти: "Левенята з міста Лева" ( учні 4-А класу, початкова школа),   "Агітбригада. Робота шкільного парламенту" (учні 5-9 класів), розробка бізнес-ідеї (11 клас). Роботи були відзначені грамотами районного відділу освіти. Вітаємо наших учнів і бажаємо їм успіхів та наступних цікавих досліджень, корисних результатів у спільній роботі!
Н.В.Шибунько зі своїми вихованцями

"Левенята з міста Лева"

Наші нагороди

Юля Балицька і Аня Гіндич  розповідають про Програму Інтел "Шлях до успіху"

Виступає агітбригада нашої школи


Вітаємо!!!

Задоволені роботою і результатами!

16 березня 2012 р.

Побажаємо успіхів нашим вчителям!

У нашій школі відбулась педрада, на якій вчителі, що атестуються цього навчального року, звітувались перед колегами, розповідаючи про досягнення своїх учнів та про "родзинки" своєї педагогічної творчості. Побажаємо їм успіхів та нових  педагогічних звершень!

Наталя Василівна Шибунько розповідає про свою роботу

Гайдай Світлана Миколаївна  і її презентація

Галина Володимирівна Патер представляє свій досвід

Оксана Миколаївна Онищак представляє свою роботу

Наталя Ростиславівна Золотушенко розповідає про свій досвід

Звітує  Ірина Йосипівна Копач
Також  були  представлені звіти Любомира Володимировича Муляра, Світлани Богданівни Прокофьєвої та Олени Валентинівни Золотарьової.  Творчий підхід та  відповідальне ставлення до своєї роботи  наших вчителів - запорука успіхів і наших учнів!

12 березня 2012 р.

Шевченківські читання

7 березня у нашій школі відбулися  традиційні Шевченківські читання. Організаторами виступили учні 5-А класу разом із вчителем української мови та літератури Оксаною Григорівною Гурняк та шкільним бібліотекарем Іриною Вікторівною Молочій.
   
    

6 березня 2012 р.

Інсценізація казки Г.Х.Андерсена учнями 5-А класу

З нагоди тижня англійської мови учні 5-А класу показали інсценізацію казки Г.Х.Андерсена  "Снігова королева". Діти проявили хороші акторські здібності та знання англійської мови.
Провела вч. англійської мови Ковалець Оксана Степанівна