1 березня 2014 р.

Міні-міс школи

28 лютого, напередодні першого весняного дня, в нашій школі відбувся конкурс для дівчаток «Міні-міс школи». У ньому брали участь учениці 5-7 класів.
Конкурси в яких брали участь учасниці, дали змогу розкрити всі свої таланти: дівчатка співали, танцювали, виконували вірші, в тому числі і власні. Здиввувала журі Корабльова Анна, яка під час конкурсу талантів складала кубик Рубіка. Вироби з бісеру продемонструвала Боруцька Ольга. Оленка Сливинська дуже зворушливо читала власну поезію. Романтичний вальс танцювала Зубик Іра, а допоміг їй Грицків Ростик. Дарія Грицевич виконала танець Червоної Шапочки. Вірш пам’яті небесної сотні почули присутні у виконанні Кузнєцової Насті. Вразила всіх присутніх ліричною піснею Жеребецька Василина.
Цікавим був і  конкурс «Господинька». Учасниці накрили стіл на дві особи та почастували журі млинцями, адже цей тиждень – Масниці. І вже тут було на що подивитись: Паховчишин Діана приготувала млинці-плетенки, Боруцька Оля здивувала млинцями-трояндами, млинці Грицевич Даші були найсмачнішими, а сервірування Зубик Іри – найелегантнішим.
Але найбільше позитиву приніс конкурс авторських костюмів, які учасниці зробили з підручних матеріалів своїми руками. І фантазії дівчат не було меж! Національний костюм з… поліетиленових пакетів зробила Зубик Іра, оригінальний костюм з екологічно чистих матеріалів презентувала Діана Паховчишин, Даша Грицевич зробила костюм з… газет! І виконала власний вірш про актуальність преси. Весняний костюм з хустинок  винесла на суд журі Корабльова Аня. Найгламурнішим був костюм з величезним капелюшком  Кузнєцової Насті.
Журі було дуже важко обрати переможницю. Але все ж вирок було винесено.
«Міні-міс школи» стала  Жеребецька Василина, 7-Б

«1 віце-міні-міс школи» – Корабльова Анна, 6-А

«2 віце-міні-міс школи» – Кузнєцова Анастасія, 7-Б

«3 віце-міні-міс школи» – Зубик Ірина, 6-А

«Міс господинька» стала Паховчишин Діана, 5-Б

«Міс шарм» визнали Сливинську Олену, 5-Б

«Міс талант» — Грицевич Дарія, 6-Б

«Міс стиль» – Боруцька Ольга, 7-А
«Міс фото» шляхом голосування учнів школи обрали Зубик Ірину, 6-А
Стрічки переможницям вручала «Міні-міс школи-2013» Вільчинська Марія.
Велика подяка учнівського парламенту ведучим Станицькій Анна та Вільчинській Марії, лічильній комісії (Шмагалі Оксані та Рогожніковій Катерині, 8-А), асистентам (Вайді Іллі, Грицківу Ростиславу та Головатому Данилові, 6-А) та музоператору Панченко Лоліті, 8-А