3 травня 2014 р.

ШКОЛА МАЄ ТАЛАНТ !!!!

28-30 квітня в нашій школі проходив традиційний щорічний конкурс «Школа має талант!»
28 квітня відбулись 2 півфінали: в першому брали участь учні 4-6 класів, у другому – учні 7-9 класів. Особливо вдало цього року виступали учні початкової школи. Сподобався глядачам спів Шадзевич Тані (4-А), яка вивчила композицію англійською мовою. Заворожила піснею «Скажи, гітаро!» Рокета Вікторія (4-А). А Вислоцька Анастасія та Кузик Анжеліка (4-А) в прямому смислі зачарували присутніх співом а-капела, проклавши собі місце у фінал. 
Як завжди, на висоті були наші кришталеві голосочки Вільчинська Марія (6-А) та Жеребецька Василина (7-Б). На фінал Марічка підібрала надзвичайно актуальну пісню «Україна – це ми». Урочисто та оптимістично линули залом слова:
Дивний спів солов’я,
В білих квітах сади,
Чорне море, Донбас, полонина.
Ми єдина сім’я,
Сестри ми і брати.
Ми с тобою і є ця країна!
Василині довелось вийти на сцену з простудою, але «Чорнобривці» у її виконанні торкнулись душі кожного з присутніх.
Порадували глядачів і юні музиканти. Майстерною грою вразили саксофоністи: Улибін Сергій (7-Б) та зовсім юний музикант Шульгін Сергій (4-А). А Костів Андрій (5-Б) не тільки чудово грав на бандурі (!!!!), а й надзвичайно зворушливо співав пісню про Шевченка.
Найяскравішими стали виступи танцюристів. Учасники обрали різні жанри та стилі виконання: веселий дует Савечко Анастасія – Шпак Анастасія (4-Б) танцювали спортивний танець та рок-н-рол (у фіналі), танцювальний колектив дівчат 7-А класу виконав запальний сучасний танець, а Костів Андрій та Паховчишин Діана (5-Б) розчулили романтичним вальсом.
Єдиним, проте  дуже вправним, виконавцем у номінації «оригінальний жанр» був Андрейко Ярослав (6-А). Його гнучкість та небезпечні трюки захопили присутніх.
Отже, про результати конкурсу «Школа має талант!»
У номінації «Оригінальний жанр» І місце посів Андрейко Ярослав (6-А)
У номінації «Юні вокалісти»
І місце розділили Вільчинська Марія (6-А) та
дует Вислоцька Анастасія та Кузик Анжеліка (4-А)
ІІ місце посіла Жеребецька Василина (7-Б)
У номінації «Юні музиканти»
І місце посів Костів Андрій (5-Б)
ІІ місце розділили Улибін Сергій (7-Б) та
Шульгін Сергій (4-А)
У номінації «Юні танцюристи»
І місце посів танцювальний колектив 7-А кл.
ІІ місце – дует Савечко Анастасія – Шпак Анастасія (4-Б)
ІІІ місце – пара Костів Андрій та Паховчишин Діана (5-Б)
У заключному слові Ольга Василівна не тільки похвалила всіх фіналістів, але й висловила надію, що наступного року виступи будуть більш різноманітними, а нашим учням не забракне сміливості вийти на сцену та показати всім свої таланти. Адже їй у нашій школі немало!
Хочеться подякувати чарівній ведучій Юлі Ущук, звукооператору Панченко Лоліті, справедливому журі Ользі Василівні, Ірині Вікторівні та учням Лісовій Діані, Вайді Іллі, Ковалишину Артуру та Пігарєвій Олені, а також  координатору учнівського парламенту Ірині Миколаївні.