6 березня 2015 р.

Заходи до Дня безпечного Інтернету

10 лютого 2015 року за ініціативою Європейської комісії в Україні проходив День безпечного Інтернету, організаторами якого є Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті, що проводить ряд комплексних соціальних програм, покликаних привернути увагу суспільства до загроз, що несе невміння правильно користуватися мережею Інтернет.

Протягом березня учні та вчителі  школи діляться своїми міркуваннями, порадами та застереженнями відносно користування всесвітньою мережею.  Для учнів були проведені виховні години на дану тематику, психологом школи Мацюк О.В. розроблено низку бесід з учнями про безпеку дітей у мережі Інтернет, серед учнів були  проведені конкурси малюнків,  створені презентації тощо.

Пропонуємо Вам добірку матеріалів до проведення заходів "День безпечного Інтернету"



  • Були випущені інформаційгі бюлетені та буклети на тему безпеки дітей в Інтернеті





  • Батьки та учні 2-А класу ведуть в мережі блог-літопис свого шкільного життя, де регулярно обговорюють проблеми безпеки учнів в Інтернеті. Такі бесіди та обговорення сприяють розвитку інформаційної культури молодшого школяра та є запобіжним превентивним заходом стосовно безпеки учнів молодшого шкільного віку при користуванні мережею Інтернет. Адреса блогу: http://2014klas.blogspot.com