20 вересня 2015 р.

Всеукраїнська акція "Увага! Діти на дорозі!"

Кожен навчальний рік починається з 1 вересня. А перше вересня – з дороги до школи. І всі, і батьки, і вчителі, і учні, надіються, що ця дорога буде безпечною. Саме з цієї причини кожного року проводиться Всеукраїнська акція «Увага! Діти на дорозі!»
Учнівський парламент бере найактивнішу участь у боротьбі за безпечний шлях до школи. Ми проводимо багато заходів.
Юні інспектори руху нашої школи провели з учнями початкової школи ігри «Чи знаєш ти правила дорожнього руху?»  Проводили ігри учениці 6-Б класу Сойка Каріна, Савечко Анастасія та Завадська Діана. Переможцями вікторини стали Левицька Саша (2-А), Лотошинський Олексій (2-Б), Бекар Владислав, Кушков Макар  (4-Б), Ніклевич Василина, Слабінога Юлія (3-А).

Крім того, учні писали вірші про правила поведінки на дорозі, листи до водія, малювали малюнки.




10 вересня 2015 року у нашій школі відбулося змагання «Увага! діти на дорозі» між 5-А і 5-Б класами. Переміг 5-А клас з рахунком 19-14. У змаганнях були такі завдання: конкурс малюнків, загадки «Вгадай дорожні знаки», вікторина «Чи знаєш ти правила безпечної поведінки на дорозі?»  та інші. У конкурсі малюнків перемогла Лазорко Софія, учениця 5-А класу. У інших завданнях найактивнішими у групі були Лазорко Софія, Балай Василина, Дебера Катерина, Шмігель Віолетта (5-А) та Кузьмич Марта (5-Б). Змагання проходили дуже весело. Учні двох класів були активними та кмітливими. Найвеселіше проходив конкурс із загадками, учні обох класів почергово давали відповіді. У всіх конкурсах на декілька балів 5-А випереджав 5-Б клас. Також  учні 5-А класу підготували вірші про дорожні знаки та правила дорожнього руху. За активність два класи отримали призи.

Учні п’ятих класів показали відмінні знання правил дорожнього руху та дорожніх знаків. Дуже важливо проводити конкурси та змагання на  цю тему, тому що знання правил дорожнього руху допомагає учням правильно поводити себе на дорозі і безпечно дістатися з дому до школи і навпаки.
А проводили гру члени Учнівського парламенту Ковалишин Артур та Рогожнікова Катерина (10-А).
 Почеква Софія, учениця 5-А класу