1 грудня 2016 р.

СКАЖИ СНІДу "НІ!"

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. В цей день учнівський Парламент провів у школі низку заходів, спрямованих на свідоме ставлення учнів до свого здоров’я. Учениці 9 класів Грицевич Дарія та Дьоміна Анастасія, учень 7-А класу Гаврилів Роман нагадали учням 5-8 класів, що таке ВІЛ та СНІД, які існують шляхи розповсюдження цієї хвороби. Крім того, вони провели у названих класах вікторини «Твоя безпека у твоїх руках».

Для учнів 9-11 класів шкільний психолог Мацюк Оксана Василівна та Бойко Ірина Миколаївна провели інтерактивну гру «Скажи СНІДу «Ні!». Учні під час гри побачили, як може передаватись від людини до людини інфекція. 

В цей день відбувся і кінодебют: Грицевич Дарія та Дьоміна Анастасія зняли короткометражний фільм «Лист до наркозалежної людини», який мали змогу подивитись учні старших класів.

Родзинкою цього дня став флеш-моб «Скажи СНІДу «Ні!». Учні з червоними стрічками утворили живий ланцюжок, а потім прикріпили стрічки до символічного чорного серця, яке стало червоним.