6 грудня 2016 р.

ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

6 грудня – День Збройних сил України. З нагоди цього свята в нашій школі відбулись військово-спортивні змагання між командами учнів 10-А та 11-А класів.
Наша армія тримається на сильних, сміливих, дружніх, кмітливих та організованих юнаках та дівчатах. Тому й команди складались з 4 хлопців та 2 дівчат. А конкурси мали виявити, яка з команд найбільше відповідає названим якостям.
Змагання складались з 4 блоків. 1 блок  – військовий. Учасники виконували стройові команди (лідирував 10 клас), переносили «потерпілу» в безпечну зону та стріляли по мішені (більш метким виявився  11 клас).
2 блок – блок основ медичних знань. Дівчатка повинні накладали пов’язку на руку та на голову «потерпілому». Юля Копитко, Олена Бутрин, Цап Марта та Рогожнікова Катя швидко та правильно надали першу допомогу «пораненим».
3 блок – спортивний – викликав – найбільше задоволення. Учасники стрибали в мішках, грали в «хокей», брали участь у «лижних перегонах» та естафеті з м’ячами.
Завершились змагання інтелектуальним конкурсом – конкурсом капітанів. Капітани Ущук Петро та Рудько Юрій швидко відповіли на питання (переміг Рудько Юра).
То ж після уважних підрахунків члени журі переконались, що команди 10 та 11 класів однаково спритні, сильні, витривалі та дружні. Тому оголосили нічию.
Вітаємо учасників та дякуємо за організацію змагань учителям предметів Захисту Вітчизни (Володимир Орестович Жолдак), основ медичних знань (Бойко Ірина Миколаївна), фізкультури (Ошуст Ігор Євгенович, Коромець Павло Олексійович) та педагогу організатору школи (Копач Ірина Йосипівна) !!