1 листопада 2017 р.

Голосуємо за спортивний розвиток наших дітей, голосуємо за наш проект!

https://lviv.pb.org.ua/projects/65

Реалізація проекту дозволить забезпечити учням школи та мешканцям мікрорайону активний відпочинок, приємне спілкування та позитивні емоції для усієї родини.

Як проголосувати?

Із 1 до 15 листопада триватиме голосування, результати якого відображатимуть он-лайн. Зробити свій вибір можна буде на сайті lviv.pb.org.ua через BankID або ж у ЦНАПі. Кожен мешканець може проголосувати за 1 великий та 1 малий проект.
Як наголосив в.о. начальника міського управління ІТ Іван Коржов, Львів – перше місто, яке повністю відмовилося від паперового голосування. «Навіть якщо ви будете робити вибір у ЦНАПі, голосування однаково буде електронним, – каже Іван Коржов. – Тобто, коли ви приходите у ЦНАП із паспортом і хочете проголосувати за проект, то отримуєте логін і пароль, за допомогою яких можете це зробити. У разі ж, якщо ви не зможете скористатись комп’ютером самостійно, то отримаєте допомогу від працівника ЦНАПу – де натиснути, де прочитати про проект детальніше тощо».
Аби проголосувати на сайті, потрібно пройти авторизацію і ввести деякі дані із паспорта. Варто зауважити, що проголосувати у такий спосіб можуть лише ті, хто має львівську прописку. Мешканці міста, які не мають відповідної реєстрації місця проживання, можуть проголосувати винятково у ЦНАПі. Для цього потрібно засвідчити, що ви працюте або вчитеся у Львові. Автори не можуть голосувати за свій проект.