15 червня 2018 р.

Нагородження команди гуртка "Робототехніка"

14 червня, о 12.00 год. у великій сесійній залі Львівської міської ради відбулася презентація робіт шкіл-учасників проекту OurCraft. LITS Lviv IT School за підтримки управління освіти Львівської міської ради та Львівського ІТ кластеру. У лютому цього року було відібрано 5 шкіл для участі у проекті. Мета проекту — зацікавити дітей у навчанні, використовуючи сучасні технології. В роботі над проектом діти змогли побачити, як знання, здобуті при вивченні різних предметів, імплементуються в реальні проекти. Основна ідея «Ourcraft» - змінити одноманітний формат подачі інформації на уроках та зацікавити дітей у вивченні предметів шкільної програми, впровадивши у навчання 3D-моделювання.
«Реалізація даного проекту – це можливість не тільки змінити підхід до викладання шкільних предметів, але й спілкування з представниками ІТ-середовища міста, отримання досвіду реалізації проекту, який може вплинути на формування нових компетентностей сучасного школяра» - зазначила начальник управління освіти Зоряна Довганик.
Представники нашої школи (учні 5-А класу)  представляли створеного власними силами  робота ("Робік") Проект зайняв почесне ІІІ місце серед інших шкіл Львова. Вітаємо нашу команду переможців!