21 вересня 2014 р.

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ


З 08 до 12 вересня 2014 року в нашій школі було проведено Олімпійський тиждень.
08.09.2014 року учні школи взяли участь у відкритті Олімпійського тижня. Протягом тижня було проведено конкурс стіннівок на спортивну тематику, в якому взяли участь учні 5-11 класів. 12 вересня були підведені підсумки цього конкурсу:
І місце – 8-А кл.(«Спорт –  це життя»), 9-Б кл.( «Олімпійський ведмедик»),
ІІ місце – 8-А кл. («Футбол»), 9-Б кл.( «Олімпійські ігри» )
ІІІ місце – 6-Б кл. («Зірки футболу»), 6-Б кл. («Олімпійські ігри»)
Слід відзначити естетичність та оригінальність оформлення стіннівок.
Вчителями фізичної культури Ошустом І.Є. та Коромцем П.О. за сприяння  бібліотекаря школи Молочій І.В. було виготовлено стенд і проведено бібліографічну виставку під назвою : «Фізична культура – основа здоров’я
Протягом тижня проводились внутрішні змагання з міні-футболу серед команд 6-9 класів. Гра тривала 2 тайми по 10 хв. До складу команд входило 6 чоловік.
Змагання пройшли в чесній спортивній безкомпромісній боротьбі за шаленої підтримки вболівальників.
9 вересня 2014 р. вчитель фізичної культури Муляр Л.В. організував і провів серед учнів 2-х класів внутрішньо шкільні змагання «Веселі старти». Програма змагань включала сім конкурсів, естафет. Склад команди: 5 хлопчиків і 5 дівчаток. В напруженій боротьбі перемогла команда 2-Б класу, вигравши в команди 2-Б класу лише один бал. Слід відзначити змагальну завзятість команд і шалену підтримку вболівальників.
Протягом тижня в школі проводились внутрішньошкільні змагання з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 9-11 класів. Змагання викликали великий інтерес і до участі у них зголосилась велика кількість учасників. У зв’язку з цим змагання проходили в 2 етапи:
І етап – в класі, - учні грали між собою по коловій системі. Один учень від класу, хто здобув найбільше перемог, виходив у фінал.
ІІ етап – фінальні шкільні, - 6 найсильніших учнів з допомогою колової системи розіграли між собою призові місця.
Відповідно до кількості перемог призові місця розподілились таким чином:
Серед хлопців
І місце – Улибін Сергій – 8-Б клас,
ІІ місце –Плюта Назарій – 11-А клас,
ІІІ місце – Теплінський Едуард – 11-А клас.
Серед дівчат
І місце – Кузнєцова Христина – 11-А клас,
ІІ місце –Кісилиця Уляна – 11-А клас,
ІІІ місце – Завадська Анастасія – 11-А клас.
12.09.2014 року вчителі фізкультури Ошуст І.Є. та Коромець П.О. разом з бібліотекарем школи Молочій І.В. у бібліотеці провели для старшокласників тренінг на тему « Сучасні підходи до профілактики захворювань і збереження здоров’я». Також спільними зусиллями у бібліотеці школи було організовано і проведено фотовернісаж на тему: « В здоровому тілі – здоровий дух ». На виставці були презентовані фотографії учнів під час їхніх занять в різних спортивних секціях ( гребля на байдарках, карате,  футбол та інші ).
12 вересня для учнів 10-А та 11-А класів було проведено урок самозахисту та самооборони. Тренер секції карате, що працює в нашій школі, Бедик Василь Іванович провів разом зі своїми вихованцями тренінг для юнаків та дівчат, а також показові виступи юних спортсменів. Учні мали змогу не тільки побачити прийоми самозахисту, але й потренуватись у застосуванні їх на практиці.
Ошуст І.Є.