12 лютого 2017 р.

ЮНІ ПОМІЧНИКИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ

10 лютого учні нашої школи Савечко Настя (7-Б) та Гаврилів Роман (7-А), які стали переможцями конкурсу анкет-проектів «Помічник поліцейського» та отримали сертифікати «Помічник поліцейського», брали участь у першому проекті, що проводили патрульні поліціанти  для учнів шкіл Львова. 30 юних помічників поліцейських запросили до парку ім.І.Франка. Поліцейські  провели з дітьми інтерактивне заняття, спрямоване на відпрацювання правил поведінки на дорозі, та пояснили учням  їх важливу роль у суспільстві та шкільній громаді. «Ми націлюємо дітей на те, щоб вони розуміли свою користь у суспільстві, долучаючи до спільних проектів, виховуємо в них свідомість», – розповіла офіцер поліції Тетяна Каспись.
За правильні відповіді під час вікторини школярі отримали значки помічників поліцейських.
«Ці значки матимуть силу в їхніх навчальних закладах, в них будуть певні зобов’язання слідкувати за правопорушеннями, які відбуваються в школі. Передбачається, щоб вони серед своєї шкільної громади брали на поруки менших бешкетників. Таким чином ми спонукаємо дітей розуміти, що вони своїми діями можуть мати позитивний вплив», – зазначила поліцейська.
У учнів брали інтерв’ю журналісти чотирьох каналів! Рома та Настя розповіли про те, що мріють, щоб біля нашої школи було облаштовано тренувальний майданчик для вивчення учнями правил дорожнього руху. Поліцейські обіцяли допомогти.
Наступний спільний проект помічників поліцейських та поліції призначено на 22 лютого.