26 жовтня 2014 р.

ЩО ЗА КРАСА ЦІ КАЗКИ!

Хто з дітей не любить казки? Що за краса ці казки! Їх приємно дивитись, приємно слухати, приємно читати. А ще приємно брати участь в конкурсі на знання казок. Учні 5-Б класу Матвиїв Олександра та Фарманян Максим брали участь в конкурсі «Що за краса ці казки!» за казками О.С.Пушкіна. Він відбувся 19 жовтня  в бібліотеці № 42. В конкурсі брали участь не тільки учні львівських шкіл але й гості з м.Тернопіль. Саша та Максим відповідали на питання за казками Пушкіна та представили на суд журі уривок з «Казки про рибалку та рибку». На березі Старий (Фарманян Максим) ловив Золоту рибку (Шпак Настя), яка не тільки виконувала бажання, а ще й чудово танцювала; стара (Матвіїв Саша) пряла біля розбитого корита… А у водах розбурханого моря танцювали чудові танці Морська зірка (Сойка Каріна) та Морський коник (Савечко Настя). Веселі скоморохи (Федевич Грицько та Коренков Рома) закликали глядачів бути уважними…
І наші Саша та Максим біли такими розумничками, що посіли І місце!!! А ще отримали грамоту за краще знання тексту казок Пушкіна!
Дуже приємно було бачити, які наші діти талановиті… Порадувала й небайдужість батьків, які у повному складі родин (з меншими дітками, бабусями та тітоньками) прийшли подивитись на виступ дітей, подбали про чудові костюми. Окрема подяка батькам!!!
Свято казок було дуже яскраве, думаю, запам’ятається надовго…
Бойко І.М.