14 лютого 2016 р.

Тиждень Української Державності

11 лютого в рамках проведення Тижня Української Державності в нашій школі відбувся конкурс художнього читання. В ньому брали участь учні 6-8 класів. Учасники дуже зворушливо читали поезії про Україну, нашу любов до своєї Вітчизни, про Соборність та Злуку, про Майдан та Революцію Гідності. Вірші у виконанні Грицевич Дарії та Савечки Христини (8-Б) звучали як заклики до присутніх боротись за щасливе майбутнє нашої держави.
Журі оцінювало учасників за 2 віковими категоріями: 6 кл. та 7-8 кл.
Серед учнів 6 класів
І місце посіла Рокета Вікторія, 6-А
ІІ місце завоювали Палій Олексій (6-А) та Савечко Анастасія (6-Б)
ІІІ місце – Попович Анна (6-Б)
Серед учнів 7-8 класів
І місце посіла Савечка Христина, 8-Б
ІІ місце – Грицевич Дарія, 8-Б
ІІІ місце розділили Костів Андрій та Хима Софія, 7-Б кл.
Дякуємо за виступи всім учасникам!


11 лютого в рамках проведення Тижня Української Державності в нашій школі відбувся конкурс малюнків. В ньому брали участь учні 5 класів. Вони малювали нашу Батьківщину, її буремне  сьогодення та мирне майбутнє.

Журі відзначило кращі малюнки. Це роботи таких учнів:
Лазорко Софія, 5-А
Стефанишин Юлія, 5-А
Балай Василина, 5-А
Кожушко Вікторія, 5-А
Баглай Марія, 5-А
Холевич Надія, 5-Б
Хамець Христина, 5-Б
Кожух Сергій, 5-Б

12 лютого відбулась презентація учнівських проектів «Від Соборності до сьогодення» в рамках проведення Тижня Державності. Участь у заході брали учні 9-11 класів. Всі дуже сумлінно підготувались, створивши мультимедійні презентації та підібравши вдалі  матеріали за вказаною темою. Учні 9-А класу Чайковська Юлія та Микуш Юра презентували проект «Згортання українізації. Розстріляне відродження». «Україна – європейська країна» -- так називалась презентація учнів 9-Б кл., яку представляли Жеребецька Василина, Асавуляк Вікторія та Василюк Володя. 2 проекти підготували учні 10-А класу: Ганусик Анасасія розповіла про бій під Крутами, а Сковрон Христина виконала пісню на слова П.Тичина про юних героїв; Ковалишин Артур та Смольський Ростислав висвітлили історію та наслідки Євромайдану. Учні 11-А класу підготували виступ «Ми – майбутнє України».
Ольга Василівна відмітила всі роботи, похвалила учнів та радила намагатись при виступах більше проявляти власну індивідуальність.
Учасників нагороджено грамотами:
9-А кл. «За вдале літературне спрямування проекту»
9-Б кл. «За найкраще поєднання історії та сучасності»
10-А кл. «За кращу дослідницьку роботу»
11-А кл. «За творчий та змістовний підхід до висвітлення теми»