21 лютого 2016 р.

НА КРИЛАХ ВАЛЬСУ

Вальс - це самий чарівний та зворушливий танець. Думаю, що кожна дівчина хотіла би опинитись на балу та закружляти у вирі вальсу.
Таку можливість отримала всі бажаючі, хто взяв участь у конкурсі на краще виконання вальсу, який проходив у нашій школі. Конкурс було присвячено Дню святого Валентина (проходив він 15 лютого).
Бажаючих виявилась багато – аж 17 пар (правда, лише учні 5-8 класів). Усі пари дуже старалися, вальс танцювали на  ура! І я повністю згідна з рішенням суддів, звісно і були моменти, коли збивалися, або забували рухи, але це не заважало насолоджуватися молодими талантами.
Надіюся, наступного разу у конкурсі будуть приймати участь більше пар, пари, які приймали участь і у цьому році, стануть більшими професіоналами, підвищать рівень своєї майстерності, може, хтось навіть знайде своє покликання у танцях та розкриє свій талант у вирі вальсу.
Конкурс проходив у 2 тури: у першому відібрали пари, що найбільш вдало виконали композиції. У іі турі визначились переможці. Отже,
І місце посіли Паховчишин Діана – Костів Андрій (7-Б) та Зубик Ірина – Грицків Ростислав (8-А)
ІІ місце розділили Шмігель Віолетта – Копитко Юрій (5-А) та Кузик Анжеліка – Палій Олексій (6-А)
ІІІ місце підкорилось таким парам: Ортлер Ярина – Боровий Андрій (5-Б) та Максимів Діана – Давида Юрій (6-Б)
Учнівський Парламент дякує дівчатам, що допомогли підготувати пари до конкурсу: Кагуй Наді, Копитко Юлі (9-А), Юськевич Ірі, Костів Мар’яні, Дудчак Марті, Сковрон Христині (10-А)
  Матвіїв Олександра, 6-А
   

 

   
 ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ