У 3-А відбувся блок уроків з основ здоров'я :" Здоров'я і харчування. Практична робота: "Вивчення маркування харчових продуктів. Правильне харчування " . Учні навчилися основних правил харчування і приготування їжі, розширили свої знання про культуру і традиції харчування, набували навичок культури і гігієни правильного харчування, вчилися вибирати корисну, здорову і придатну для власного харчування їжу, формували вміння мотивувати свій вибір.
Сторінки
- Інформаційна відкритість
- Сторінка пам'яті
- Режим роботи
- Стратегія
- Освітня програма
- Положення
- Фінансова діяльність
- Зарахування до закладу
- Харчування
- Наше шкільне життя
- Інформація для батьків
- Інформація для учнів
- Розклад
- Учнівське самоврядування
- Безпека життєдіяльності
- БУЛІНГ
- Бібліотека
- Психолог
- Інформація для вчителів
- Атестація
- Моніторинг навченості
- Критерії оцінювання
- Самооцінювання
- НМТ - 2025
- Магія пера
- Арт виставка
- Наші контакти