1 лютого 2018 р.

Проект із зарубіжної літератури "Гноми в світовій літературі"

А ви любите казки? Любите? Тоді вам до нас.
Бо учні 5-Б класу їх вже точно люблять, особливо казки про гномів. Вони навіть зробили проект «Гноми в світовій літературі» і 2 лютого захищали його в присутності вчителів та завучів.
Що ж робили, працюючи над проектом? Звісно ж, читали казки. А ще – малювали до них ілюстрації (робота Дацко Анастасії вразила всіх!). І – найдивовижніше – самі написали казки (Льода Анастасія та Лесько Вероніка). Ще знайшли інформацію про фігурки гномів, що живуть у місті Вроцлаві (Маслов Тимофій). Навіть виявили в інтернеті пісні про гномів (Олеськевич Юра). Але найбільше ентузіазму у діточок викликала фотосесія:  дівчатка вигадали зробити ілюстрації до прочитаних казок у вигляді фотографій, де б вони самі перетворились на гномів, королев, Білосніжку тощо.
Після цього зробили презентацію (Гранат Владислав та Ірина Миколаївна) і покликали гостей-глядачів. Керував представленням проекту Волянський Назар.
Наприкінці уроку, відповідаючи на питання вчителя, що сподобалось, учні, поміркувавши, зрозуміли, що серед них є, виявляється, багато талановитих дітей. І не треба боятись та соромитись проявляти свої здібності.  
А потім учні підходили до Ірини Миколаївни і просили залучити їх до роботи над наступним проектом.

Працювала з учнями 5-Б кл. над проектом Бойко І.М. 








 "Біляночка та Зоряночка" братів Грімм

 "Румпельштільцхен" братів Грімм

 "Білосніжка" братів Грімм