30 грудня 2020 р.

ВІітаємо з перемогою!

Ми вже розповідали вам про успішну участь команди старшокласників нашої школи у Всеукраїнському інноваційному медіаосвітньому проєкті – соціальній грі «Перегони котиків», ініційованій Інститутом соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України. Консультантами команди були вчителі Олена Олександрівна Дітчук та Едуард Юрійович Жигальцев.

А сьогодні ми вітаємо учениць 9-А класу Марію Іваночко та Овсюк Вікторію, які нагороджені грамотами переможців цієї медіагри серед багатьох учасників з усієї України! Сертифікати учасників отримали дев’ятикласник Назар Славич та десятикласниці Віолетта Шмігель і Василина Балай.

Участь у цьому проєкті стала чудовою підготовкою до реального громадського життя. Виконуючи протягом місяця складні завдання, повязані зі знаннями з правознавства, громадянської освіти і медіаосвіти, учні навчилися розрізняти види соціальних і політичних маніпуляцій, аналізувати програми політичних персон, складати власні програми, промови, слогани та продукувати політичну рекламу. І все це відбувалося в ігровій країні Котоляндії. Своїм досвідом учасники медіагри поділилися на уроці з учнями 9-А класу й на занятті гуртка "Медіаосвіта".

Вітаємо!

 
 
                       Учасники команди створювали політичні плакати.
 
Команда готується до складання політичних промов.
Команда готує благочинні акції.

   

Протягом гри учасники команди посідали призові місця 
у поточних рейтингах.