7 грудня 2020 р.

Непрості рішення

От і завершився другий тиждень участі команди нашої школи у Всеукраїнській медіагрі «Перегони котиків». Запам’ятайте наших героїв: учнів 9-А класу Марію Іваночко, Назара Славича, Вікторію Овсюк та учнів 10-А класу Віолетту Шмігель, Василину Балай. Вони кожного дня виконують складні завдання (пов’язані як з теорією, так і з практикою) з правознавства та громадянської освіти. Адже це не тільки гра – це чудова підготовка до реального громадського життя!
Попереду ще такий же довгий шлях –  ще два тижні триватиме медіагра. Консультують наших учнів Олена Олександрівна Дітчук та Едуард Юрійович Жигальцев.
За результатами попереднього рейтингу перше місце серед учасників з багатьох навчальних закладів України посіла наша Марія Іваночко. Вітаємо її!
Допомогла нашій команді у складних творчих завданнях, де вимагалася участь не тільки учасників гри, група підтримки – вихованці шкільного гуртка «Медіаосвіта» (кер. Дітчук О.О.): учні 9-А класу Грінь Вероніка, Діда Анна, Владислав Павленко, Христина Сідлярчук, Юліана Кметь, Топилко Назар, Юліана Сірант, учні 8-А класу Василина Табачна, Юлія Слабінога.
Остаточно про свою участь у Всеукраїнській медіагрі наші учні прозвітують перед зимовими канікулами.

Гуртом веселіше!

Участь у флешмобі «Вдягни українське»

А це політична реклама – плакати, створені нашими учасниками гри.

Готувати політичну промову і важко, і цікаво!
Ще одне завдання – організувати благодійну акцію.

Акція реальна «Привітай воїна!»


Акція віртуальна «Котикам – затишок і любов!»

От і екватор гри!
Вітаємо Марію Іваночко!