23 травня 2021 р.

ХХІV Міжнародний конкурс шкільних медіа

21 травня було підведено підсумки ХХІV Міжнародного конкурсу шкільних медіа (МКШМ). Наша газета «Хвилинка» бере участь в цьому конкурсі вже 14 років і щорічно отримує перемогу в одній з номінацій конкурсу.
На превеликий жаль через пандемію коронавірусу підведення підсумків відбувалось он-лайн. Проте організатором конкурсу вдалось створити урочисту та святкову атмосферу навіть в умовах дистанційного спілкування: теплі слова переможцям говорили відомі журналісти та громадські діячі.
Цього року наша газета перемогла в номінації «Кращий матеріал про воїнів-героїв» (за підтримки Міністерства оборони України), грамоту за ІІІ місце отримала Васильковська Анна, учениця 11-А класу.
Цей рік був дуже непростий для учнів, вчителів та газети. Проте редакція працювала творчо, сумлінно, натхненно.
Надіємось, що і наступного року наші юні журналісти зможуть гідно представити на ювілейному конкурсі МКШМ нашу шкільну газету.
Запрошуємо до співпраці всіх бажаючих!
На фото ви бачите Гавриліва Романа, учня 11-А класу, який від 5 класу працював в редакції газета, Васильковську Анну, учасників он-лайн конференції МКШМ. Також на фото учні демонструють нагороди, що отримала “Хвилинка” за 15 років свого існування.