17 вересня 2022 р.

ЕКОНОМІЧНІ СТУДІЇ

Навчальний рік у 10-А (клас. кер. Олена Олександрівна Дітчук) розпочався сюрпризом – нас запросили взяти участь у Всеукраїнській Літній школі «Ревізор-аудитор» на базі кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка». Дистанційними учасниками цієї економічної школи були учасники з інших навчальних закладів Львова, а також Вінницької, Тернопільської та Полтавської областей.

На нас чекали цікаві зустрічі із завідувачем кафедри професором Ігорем Йосафатовичем Яремком, доценткою Аллою Іванівною Ясінською, доценткою Олесею Степанівною Лемішовською, доценткою Ольгою Олегівною Височан, доценткою Наталією Миколаївною Воськало, з директором ТзОВ «Консалтинг Ф.С.» Павлом Миколайовичем Сороковим. 

Дні навчання в одному з найвідоміших ВНЗ України були надзвичайно цікавими і змістовними: лекції, тренінги, воркшопи, виконання тестових завдань, практичні консультації, smart-quiz, найрізноманітніші бізнес-ігри, екскурсія до Музею історії Львівської політехніки. Переможці ігор були нагороджені призами, а загалом усі слухачі Школи отримали сертифікати, які офіційно підтверджують рівень отриманих знань та навичок у галузі обліку та аудиту.

Так на початку навчального року десятикласники отримали потужний стимул до подальшого вивчення економіки та реалізації власних бізнес-ідей.