4 грудня 2023 р.

Година коду - 2023

У нашій школі сьогодні розпочався тиждень програмування з Годиною коду. У понеділок у цьому цікавому заході взяли участь діти 2А, 6В, 5А, 5Б та 5В класів. Вчителі Оксана Ігорівна Остюк, Віктор Януарович Орлов та Тетяна Георгіївна Орлова запропонували дітям цікаві завдання, пов'язані з цією ініціативою.  Цього року у Годині коду залучені можливості штучного інтелекту. Це викликало велику зацікавленість учнів!  За допомогою штучного інтелекту  та реальних вмінь та навичок наших учнів на уроках інформатики сьогодні були створені цікаві рухи та інші "родзинки" для танцювальної вечірки різноманітних знайомих всім персонажів. Багато учнів отримали сертифікати учасників Години коду прямо під час уроку. 
Hour of Code – це безкоштовна міжнародна освітня ініціатива, що спрямована на популяризацію ІТ серед школярів за допомогою проведення одного спеціально розробленого інтерактивного уроку інформатики.
Що таке Година коду?
Година коду є одногодинним вступом до інформатики, призначеним для демонстрації того, що кожен може опанувати його основи. Ця кампанія стала всесвітнім заходом визнання інформатики, починаючи з одногодинних вправ з кодування, і далі поширюючись на інші події у спільнотах. Ця масова кампанія підтримується більш, як 400 партнерами та 200000 вчителями з усього світу.
 

       
Більше фото тут