31 травня 2024 р.

Ми сильні, коли ми обʼєднані! Ми - нація!

Сьогодні в нашій школі відбулося особливе свято – День пошанування! Це був день, коли ми мали можливість висловити свою вдячність і пошану всім тим, хто, в першу чергу зробив усе можливе, щоб наше свято відбулося – Збройним силам України, тим, хто щодня боронить нашу неньку Україну від окупантів, тим, хто віддав життя за незалежність нашої країни, а також усім, хто робить наше шкільне життя незабутнім та цікавим.
Свято пошанування розпочалося виконанням Державного гімну України, хвилиною мовчання та вшануванням випускників школи, що загинули, поклавши своє життя на захист України: Дмитро Олійник, Віктор Кравець, Богдан Козак, Максим Шульга, Андрій Підсосний, Ілля Шагаров, Назар Тимків, Олександр Пухач, Сергій Золотарьов, та Кирило Брюханов. 
Сьогодні були пошановані: переможці учнівських предметних конкурсів та олімпіад, поети та літератори, команди економічних турнірів, учасники та переможці мистецьких конкурсів, спортсмени та туристи, екологи та учасники військово-патріотичних заходів, учнівське самоврядування, батьки, учителі тощо. Впродовж свята виступали наші зірочки Євген Антоняк, Богдана Салій та неперевершений танцювальний колектив «Подоляночка», у якій танцюють і початківці, і батьки. 
Не обійшлося й без приємних сюрпризів! Багато грамот, подяк, дипломів, медалей…А також багато круасанів та печива. 
Цей день став ще одним нагадуванням про те, наскільки важливо цінувати і підтримувати одне одного. Окреме велике спасибі Тетяні Котик, Анні Кіндзер та Наталії Земляній за оформлення шкільної Алеї Слави. 
Ми пишаємося нашою шкільною родиною і вдячні всім, хто вносить свій вклад у наше шкільне життя. Адже разом ми робимо нашу школу найкращою!  «Ми більше ніж РОДИНА! Ми – НАЦІЯ!»