4 жовтня 2024 р.

Учительська професія: покликання та натхнення

Цьогорічне святкування Дня вчителя у нашій школі було справді теплим і натхненним. Учнівський парламент приготував концертну програму, на якій пошанував усіх учителів школи, подякував кожному педагогу за його нелегку, проте дуже корисну працю.        
Розпочалося дійство з хвилини мовчання, що символізувала нашу вдячність і пам'ять про загиблих героїв, які віддали свої життя за мирне майбутнє України. Ця зворушлива мить об’єднала всіх у почутті глибокої вдячності та скорботи. У ці складні часи ця мить була особливо важливою, адже саме завдяки їхній жертовності ми можемо продовжувати жити й святкувати, мріяти і навчатися.
Концертна програма була сповнена сюрпризів та емоцій. Віртуальна поява легендарного Андріано Челентано додала події справжнього італійського шарму.  А наш танцювальний колектив "Подоляночка",  справжня перлина нашої школи, як завжди вразили яскравістю костюмів, професійною майстерністю та енергією, що запалює серця глядачів.
Але справжній вибух емоцій стався, коли на сцену вийшов наш випускник Євген Антоняк, виконавши зворушливу пісню "Соколята". Його виступ став символом нашої надії та сили, що не залишило байдужим жодного в залі.
    
Емоційний виступ Богданки Салій підняв патріотичний дух і залишив відчуття глибокої віри у перемогу.
Після концертних номерів настав час урочистостей. Учнівський парламент організував пошанування вчителів, які були нагороджені у різних номінаціях за свої професійні досягнення. Кожному вчителю лунали щирі слова вдячності за їхню невтомну працю та вклад у виховання учнівства. 
      
На завершення святкового дня директорка школи щиро подякувала всім за теплу атмосферу, підтримку та спільну працю, наголосивши на важливості єдності в цей складний, але важливий для країни час.