Друзі, продовжуємо наш проект 🏁#SchoolProfiLab77🚩, який передбачає проведення уроків трудового навчання на базі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій.
Сьогодні наші дев'ятикласники відвідали майстер-класи «Секрети приготування бюргерів» під керівництвом Сергія Яцишина - шеф-кухаря ресторану «Авокадо», приготували страви бобових та макаронних виробів, а також випікали «розтріскане» апельсинове та мармурове шоколадне печиво.
🌺Дякуємо викладачкам коледжу 💖Галині Ясінській, 💖Наталі Дячишин, 💖Тетяні Нічкало, завідувачкам лабораторій 💖Уляна Маланюк , 💖Оксані Бєлєвцевій та 💖Сергію Яцишину.
Сьогодні наші дев'ятикласники відвідали майстер-класи «Секрети приготування бюргерів» під керівництвом Сергія Яцишина - шеф-кухаря ресторану «Авокадо», приготували страви бобових та макаронних виробів, а також випікали «розтріскане» апельсинове та мармурове шоколадне печиво.
🌺Дякуємо викладачкам коледжу 💖Галині Ясінській, 💖Наталі Дячишин, 💖Тетяні Нічкало, завідувачкам лабораторій 💖Уляна Маланюк , 💖Оксані Бєлєвцевій та 💖Сергію Яцишину.
Далі буде...