12 жовтня 2011 р.

Розпочався тиждень початкової школи

Тиждень початкової школи  відкрили 10 жовтня, у понеділок,  учні 2-Б класу. Любов Петрівна Дудчак провела урок позакласного читання "Заглядає в шибку казка сивими очами". Учні розказали про свої улюблені казки, читали уривки, складали свої власні казочки.
 

Наступного дня учні 3-Б та 3-А класу стали учасниками економічного КВК, який підготувала для них  класний керівник 3-Б класу Світлана Вадимівна Гончаренко.  Найкращі команди отримали винагороди, заохочувальні призи, а інші учасники - гарний настрій:) Учні виступали в ролі підприємців, банкірів та комерсантів. Працюючи у малих групах, учні продемонстрували командний дух і вміння працювати разом.

        

11 жовтня також пройшли відкриті  уроки  у 2-А та 2-Б класах.  У 2-А класі урок рідної мови на тему "«Закріплення знань про будову тексту і спостереження за роллю абзаців у текстах» провела Ольга Тарасівна Ленець. Учні складали тексти про осінь, розбивали їх на абзаци, спостерігали за тим, чому саме так поділені тексти на абзаци, які були їм запропоновані. 
  
 

А друга група учнів 2-А класу в цей час проводила урок рідної мови з використанням шкільних нетбуків. Цікавий матеріал підготувала для них їхній класний керівник 
Ольга Олегівна Болякова.

   

У 2-Б класі також працювали з текстами на уроці рідної мови, який провела Алла Іванівна Балюк.  Учні визначали типи текстів, складали свої власні речення, вивчали теоретичний матеріал.  Продовжили роботу учні під час підготовки уроків у ГПД.
  
 Учні 3-А класу вивчали карту України у комп'ютерному класі нашої школи. За допомогою спеціальної комп'ютерної програми учні довідались про те, які області є в Україні, як вони називаються і де розташовані. В кінці уроку комп'ютер перевірив знання учнів. Урок підготувала вчитель 3-А класу Орлова Тетяна Георгіївна
    

 Робота триває....