12 жовтня 2011 р.

Тиждень початкової школи продовжується

Сьогодні, 12 жовтня, першокласники нашої школи виступили перед своїми однокласниками, батьками та вчителями на перших шкільних ранках. Вітаємо їх з цією подією і бажаємо веселого, захоплюючого і щасливого шкільного життя у майбутньому!
Розпочали  учні 1-Б класу. Разом із своєю вчителькою Оксаною Миколаївною Жупник малюки підготували осіннє свято. Допомагала їм Наталя Ярославівна Кузьменко, вчитель музики, керівник хореографічного гуртка Наталя Павлівна Ольшанська та старшокласники.

      
Затамувавши подих, дивились батьки та учні на виступ учнів 1-А класу, які показали підготовлену театралізовану виставу "Ходить гарбуз по городу". І співали, і віршики читали, і танцювали. Підготувала таке чудове свято разом їз своїми вихованцями класний керівник 1-А класу Уляна Романівна Шуліга.
   
  
У кінці шкільного дня  4-Б клас гостинно запросив до себе на КВК "Україна, гордосте моя" батьків, вчителів та інших учнів. Учні продемонстрували вміння змагатися дружньо, знання про нашу Батьківщину, любов до рідного краю. Учні виготовили свої маленькі власні книжечки про Україну. Підготувала захід класний керівник 4-Б класу Віта Вікторівна Гудь.