3 лютого 2015 р.

Міський конкурс "Об'єднана Україна"

У жовтні-листопаді 2014 р. у нашій школі відбувався І етап міського конкурсу «Об’єднана Україна», де учні 5-7 класів презентували своє бачення сучасної України через карту нашої країни. Дане завдання викликало немало дискусій з приводу бачення нашої Батьківщини. Але у компромісі учні кожного класу підготували чудові мапи. Так, команди 6-Б та 5-А класів зайняли ІІІ місце, команди 7-А та 5-Б класів – ІІ місце, а найоригінальнішою була мапа команди 7-Б класу – вона посіла І місце.



У ІІ турі міського конкурсу, який відбувався 19 листопада 2014 р. на базі СЗШ №40, брала участь команда 7-Б класу (Лисишин А., Кавійчик М., Савечка Х., Чорна А. та Дунець В.). Фішкою виступу було виконання гімну України англійською мовою. Та й мапа України нашої школи виявилася найкращою. 





Тому, посівши І місце у ІІ турі міського конкурсу «Об’єднана Україна» серед шкіл Залізничного району, команда 7-Б класу потрапила на ІІІ тур цього конкурсу, який відбувався 27 листопада 2014 р. на базі гімназії «Престиж». Там, серед дванадцяти кращих шкіл команда 7-Б класу СЗШ № 77 посіла ІІІ місце.





Вітаємо переможців!!!









Допис підготувала вчитель англійської мови Любов Степанівна Полуліх