29 січня 2017 р.

ТИЖДЕНЬ ДЕРЖАВНОСТІ

25 січня в рамках Тижня Української Державності було проведено конкурс патріотичних малюнків. В ньому взяли учні 5-х класів. Діти малювали державні символи України, карту України з Кримом та мирним Донбасом, українські краєвиди та сцени боїв на Сході. Всі підійшли до роботи творчо та відповідально. Журі визначило найкращі малюнки. Ними стали роботи таких учнів: Дрофяк  Святослав, Діда Анна, Славич Назар, Сідлярчук Христина (5-А), Поточняк Діана, Колотко Анастасія (5-Б).

Крім того, відзначено й роботи таких учнів: Кметь Юлія, Кокоцька Злата, Кашуба Вікторія, Олексюк Віталій ( 5-А), Цісарук В’ячеслав, Спрягайло Анастасія, Качмар Ігор (5-Б)
   
 27 січня в рамках Тижня Української Державності було проведено конкурс презентацій. В ньому брали участь учні 9-11 класів.
Учні 9-А класу Вільчинська Марія та Почеква Орест виступали за темою «Крути: історія і сучасність». Журі відзначило цю роботу за ґрунтовно підготовлену історичну довідку. Виступ супроводжувався і відеосюжетом з інтернету.
Дуже емоційним був виступ учениць 9-Б класу Савечки Христини, Лисишин Анжеліки та Чорної Анастасії. Вони розповіли про Євромайдан.
Чайковська Юля та Загайський Назар (10-А) зробили глибокий аналіз теми «Євроінтеграція. Проблеми та перспективи».
Про День Соборності та Злуку українських земель розповіли учениці 11-А класу Юськевич Ірина та Ганусик Анастасія.
Журі відзначило сумлінну підготовку кожної з груп доповідачів.
Між виступами старшокласників глядачі мали можливість послухати виступи молодших учнів, що стали переможцями конкурсу виконавців патріотичної поезії. Вірші про Україну, любов до Батьківщини виконали Почеква Софія, Балай Василина (6-А), Рокета Вікторія (7-А) та Паховчишин Діана (8-Б).