26 вересня 2017 р.

З ювілеєм, бібліотеко!

Учні 4-А класу із великим задоволенням виявили бажання привітати улюблену бібліотеку №17 з ювілеєм. Діти готують привітання! Будемо раді бачити громаду мікрорайону на святкуванні!
Бібліотека - це не просто храм науки і душі - це наша історія. 
Історія нашої бібліотеки почалась у далекому 1952 році, тому сьогодні ми з повагою згадуємо всю нашу бібліотечну сім'ю, наших наставників, всіх, хто працював у різні роки в книгозбірні на Городоцькій, 285. 
Хтось із мудрих сказав : " Бібліотекар - це не професія, а стан душі, а ще знахар". Це насправді, так, бо якщо в аптеці чи лікарні вам полікують тіло, то в цьому храмі - душу. 
Бібліотека стала центром громадської активності і дозвілля, жителів мікрорайону Сигнівка. Бібліотека працює з громадськими організаціями м. Львова, школами, організовує зустрічі з поетами, письменниками, цікавими людьми, проводить презентації книг. При бібліотеці 2016 р. був створений клуб для людей літнього віку " 55+", де вони під час кавування обговорюють книги, діляться враженнями про прочитане, та, про життя. 
Книгозбірня може похвалитись своїм хором "Золоті літа", який бере активну участь у масових заходах бібліотеки і не тільки. 
Драйв-шоу " З ювілеєм бібліотеко!" відбудеться 28 вересня 2017 р. о 13:00, за адресою Городоцька, 285.
Запрошуємо всіх на наше свято, де буде багато цікавих людей, подій та мистецького драйву!!!